Reiseblogg fra Travellerspoint

3 dager før avgang..

Har nettopp oprettet denne bloggen å bruker dette første innlegget for å sette meg inn i hvordan ting fungerer.

semi-overcast 15 °C

Ja god dagen.. Det er søndag den 14 juni og det begyner å gå opp for meg at jeg snart skal dra.. Jeg må si jeg er ganske så spent på hvordan dette kommer til å bli - en måndte-ich men togreiser rundt om i Europa på egen hånd.. Den opprinnelige planen var å dra sammen med min gode venn Mikkel, da hadde vi et mål om å nå ned til Portugal. Det hadde seg dessvere slik at Mikkel fikk et tilbud ut fra det blå om en jobb som oppsynsmann.. De som kjenner Mikkel vet at han er skapt for å gå rundt om på fjellet å bare være på tur.. I korte trekk er det hva denne jobben går ut på, fjellvandring, prøvefiske og andre friluftsaktiviteter. It takes a genius to get payed for somthing he would do for free.. Med andre ord, dette er en drømme jobb for han! Jeg er glad på hannes veine og vet at vi får flere sjangser til å reise sammen i fremtiden!

Da det er sagt, skapte jo dette en utfordring for meg selv, da jeg plutselig skal dra på InterRail solo. Jeg har ikke så mye erfaring med togreiser, og ivertfall ikke på egen hånd, men en plass må jo erfaringer starte tenker jeg, så med godt mot har jeg prøvd å legge om reiseruten. Slik situasjonen er idag ser det ut til at jeg drar på onsdag den 17. Da er føste mål å komme meg ned til Munchen, hvor jeg skal treffe min tyske venn Tobias, eller Tobi som han liker å bli kalt. Uten å vite nå hvor lang tid jeg trenger ned dit håper jeg å komme frem på fredags ettermiddag. Tobi jobber veldig mye i ukene og kunne derfor bare ta i mot meg i helgene. Så jeg håper at dette blir sånn passe samkjørt slik at jeg slipper å vente for lenge i Munchen før han kommer å henter meg. Jeg har planlagt å tilbringe helgen hos han å dra videre på søndag eller mandag alt etter som. Mitt neste mål er basert på Oddleif sitt forslag om å dra til Praha. Jeg tenker at jeg drar dit å blir et par dager for å oppleve byen og ølkulturen. Jeg har ved flere andledninger fått fortalt at dit drar man for å drikke øl, så det høres ut som en plan for Magnus. Oddleif har også foreslått Wien, siden det ligger såpass "nært" Munchen og Praha. Om jeg tar denne turen er jeg enda ikke sikker på, men det er da fint å ha valgmuligheter. Mitt neste faste mål er Bruges / Brugge (It's in Belgium). Denne byen har vært fastspikret i mine reiseplaner helt fra starten av, etter å ha sett filmen <<In Bruges>>, som er en veldig fornøyelig film, samt et stort reklameskillt for byen. Jeg ser for meg at jeg vil gi denne byen 3-4 dager av min reise. Geografisk sett hadde det nok vært best om jeg hadde dratt hit (Brugge) før jeg beveger meg sørover mot Munchen, men Tobi hadde andre planer for neste helg og så helst at jeg kom den første helgen.

Etter at jeg har vært i Brugge, har jeg vel egentlig ingen faste planer. Jeg har et ønske om å dra til Nice i frankrike, for det er en fransk by jeg har hørt mye snakk om, å kunne tenke meg å oppleve. Jeg snakket med min mor om dette å hun mente at det trolig var ganske dyrt å oppholde seg i de traktene. Og siden jeg baserer meg på å bo på herberg o.l kan det se ut til at oppholdet der ikke blir så langt. Jeg tror jeg tar den delen som det kommer. Det fine med å reise i de traktene er at det ikke er så lang unna min første endestasjon som er Rodez. Hovedmålet med turen er en familie fest som holdes i min fars sommerhus i Estang. Denne festen er fastsatt helga den 11 Juli. Å da samles veldig mange representanter fra familien Reibo for å feire de mange store bursdagene som hele familen har igjennom 2009. Tanken er at istedenfor å feire en 50 årsdag, en 30 årsdag, en 80årsdag osv. så tar vi alle en stor fest sammen i Frankrike..

Vel det er da tanken bak denne reisen.. Grunnen til at jeg ønsker å blogge det hele er at det gir meg noe å syssle med under reisen. Siden jeg reiser alene ser jeg for meg at det blir nok tid for skriving og skildring av mine opplevelser. Jeg ønsker også å ha det som en slags dokumentasjon for at jeg turte å dra alene, for minnenes skyld og det er en gylden mulighet for å holde min unge mor og andre oppdatert på hvordan jeg har det på min reise.

Til slutt vil jeg prøve å laste opp et bilde for å være sikker på hvordan det fungerer..

wpe2A.gif

Skrevet av magreibo 06:52 Arkivert i Norge Tagged train_travel

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint